​​

Telefon​: ​30 30 57 59​​​

Markgødning – sprøjtning med flydende gødning

Planteteknik maskinstation i Hals, Nordjylland kan tilbyde at udbringe alle former for flydende gødning til marker, men vi kan også tilbyde at sprøjte med flydende gødning af dine grønne områder. Vi benytter en selvkørende marksprøjte med GPS, når vi udfører markgødning.

Vi benytter autostreamer med driblerør til markgødning

Vi kan således sprøjte flydende gødning med stor nøjagtighed, således sprøjtearbejdet kan ske lige til skellet, og således der ikke sker overlap, når vi kører på marken. Det betyder, at vi kan minimere forbruget af markgødning.

Men vores forbrug af gødning til marker effektiviseres endnu mere ved, at vi benytter gødningsdyser, der ikke er følsomme over for vind. Vi bruger en autostreamer fra Billericay, som er driblerør. Disse har en variabel dosering fra 80 til 1.000 liter/ha.

Vi sikrer med andre ord et professionelt og effektivt sprøjtearbejde i forbindelse med flydende markgødning, og vi er naturligvis fleksible og omstillingsparate, hvis du skal have leveret eller sprøjtet med kort varsel. Vores arbejde lever naturligvis op til alle gældende regler og bestemmelser.

Vi kan endvidere tilbyde rådgivning i forbindelse med at vælge sprøjtemidler, ligesom vi kan indhente tilbud for dig, hvis du ønsker det. Der er ingen meromkostninger forbundet med denne service.

Hør mere om flydende gødning og vores priser

Hvis du ønsker en samtale om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med transport og sprøjtning af flydende gødning til marker, samt nedbringelse af anhænger med kapacitet op til 20.000 liter gødning, er du velkommen til at ringe til os på telefon 30 30 57 59 eller skrive til vores e-mail am@planteteknik.dk.

Planteteknik

Telefon: 30 30 57 59

​E-mail: am@planteteknik.dk

CVR: 20058838