​​

Telefon​: ​30 30 57 59​​​

Såning med jordløsner

​Planteteknik i Nordjylland og Himmerland tilbyder som noget ganske nyt såning med jordløsner, også kaldet grubning, og det har flere fordelene for dig. Vi benytter naturligvis GPS ved såning med jordløsner, således vi ikke kører de samme steder flere gange, ligesom vi ikke overlapper.

Manglende grubning kan medføre problemer med væksten

​Manglende grubning og såning med jordløsner kan medføre, at frøene kan få vanskeligt ved at spire, hvis der ikke er tilstrækkeligt med vand og luft i jorden. Desuden vil rødderne kunne få vanskeligt ved at trænge igennem den hårde jord.

Grubning sker ved at gennemskære og løsne jorden i en vis dybde, så den bliver løs og fugtig, men er der tale om, at jorden har traktose, så skal grubning ske i en større dybde for at sikre, at regnvand kan drænes væk.

Effektiv såning med jordløsner i en og samme arbejdsgang

​Når vi udfører såning med jordløsner, så placeres korn og frø i den korrekte dybde med skiveskær. Der er endvidere mulighed for at placere gødning i den samme arbejdsgang, ligesom vi også kan lægge sneglegift i selvsamme proces. Der er med andre ord andre ord tale om en proces, hvor vi blandt andet kan etablere vinterraps i en og samme arbejdsgang.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for såning med jordløsner (grubning) i Nordjylland, og hvordan det kan være fordelagtigt for din drift, så kontakt Planteteknik i Hals på telefon 30 30 57 59. Du kan også skrive til os på vores e-mail, som er am@planteteknik.dk.

Planteteknik

Telefon: 30 30 57 59

​E-mail: am@planteteknik.dk

CVR: 20058838