​​

Telefon​: ​30 30 57 59​​​

Sprøjtearbejde på marker

Planteteknik kan udføre alle former for sprøjtearbejde på marker i Nordjylland og Himmerland.

Vi kan blandt andet tilbyde en totalløsning på sprøjtearbejde, men vi kan også tilbyde at hjælpe til, hvis I er kommet bagud med marksprøjtning. Vi kan endvidere tilbyde at være konsulent i forhold til valg af sprøjtemidler.

Vi tilbyder gerne en totalløsning inden for sprøjtearbejde

​En totalløsning inden for sprøjtearbejde går ud på, at vi varetager alle dele af arbejdet, men selvom vi ikke varetager alt sprøjtearbejde, kan vi rådgive i forhold til valg af sprøjtemidler. Vi kan endvidere indhente tilbud. Denne rådgivning koster ikke noget ekstra for dig.

Vores sprøjtearbejde udføres præcist og uden spild

​Når vi udfører sprøjtearbejde, benytter vi GPS. En GPS sikrer, at vi sprøjter med stor nøjagtighed. Vi undgår derfor overlapning, hvor vi kommer til at sprøjte de samme steder flere gange. Dertil kommer, at vores gødningsdyser ikke er følsomme over for vind, hvilket også er med til at minimere spild. Vi benytter i øvrigt en selvkørende marksprøjte til sprøjtearbejdet.

Du er med andre ord altid sikret et professionelt og effektivt sprøjtearbejde, når du benytter os. Og vi er naturligvis fleksible og omstillingsparate, hvis du skal have hjælp med kort varsel. Dertil kommer, at vores arbejde lever op til alle gældende regler og bestemmelser.

Hvis du vil have flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde inden for sprøjtearbejde og marksprøjtning, og hvorfor det kan være fordelagtigt for dig, så kontakt gerne Planteteknik i Hals på telefon 30 30 57 59 eller på vores e-mail, som er am@planteteknik.dk.

Planteteknik

Telefon: 30 30 57 59

​E-mail: am@planteteknik.dk

CVR: 20058838