​​

Telefon​: ​30 30 57 59​​​

Sprøjtning af majs og raps

Planteteknik i Hals tilbyder sprøjtning af majs og raps, uden at vi skader dine dem under kørslen i hele Nordjylland. Vi kan sprøjte imod svamp i rapsens blomstring. Desuden kan vi nedsive raps før den direkte høst. Derved undgår du spild af afgrøder, ligesom du får en nemmere høst.

Minimal nedkørsel af afgrøder ved sprøjtning af majs og raps

Vi benytter en selvkørende marksprøjte til sprøjtning af majs og raps. Den har en frihøjde på 65-120 centimeter og en arbejdsbredde på henholdsvis 18, 24 og 30 meter. Vi kan vælge imellem to forskellige størrelser på hjulene. Vi benytter således smalle dæk, når der er høj vækst, og vi bruger brede dæk om efteråret og i det tidlige forår.

Disse dæk efterlader ikke spor, og de ødelægger heller ikke dine afgrøder på grund af nedkørsel. Desuden kan sprøjtemaskinen styres på alle fire hjul, hvilket også er med til at minimere unødvendig nedkørsel af dine afgrøder, når vi udfører sprøjtning af majs og raps.

Vores sprøjtning af majs og raps sker med GPS

Sprøjtning af majs og raps sker med en GPS. Derved kan vi sprøjte med stor nøjagtighed, således vi ikke kommer over skellet eller sprøjter det samme sted flere gange. Desuden benytter vi dyser, der ikke er følsomme over for vind. Det betyder, at vi undgår unødigt spild, når vi udfører sprøjtearbejde.

Du kan få flere oplysninger om sprøjtning af majs og raps, hvis du ringer til Planteteknik på telefon 30 30 57 59. Du kan også skrive til os på am@planteteknik.dk. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud.

Planteteknik

Telefon: 30 30 57 59

​E-mail: am@planteteknik.dk

CVR: 20058838